Caret

Pácienseink írták az all-on-4-ról

Az alábbiakban pácienseink véleményeit olvashatják az all-on-4 kezelésről, vagyis az állcsontonként négy implantátumon 12 csavarosan rögzülő koronáról. Gondolataikat egymástól függetlenül osztották meg velünk, mégis gyakran éltek meg hasonló tapasztalatokat. Minden beszámoló esetén tiszteletben tartottuk kéréseiket arra vonatkozóan, hogy nevüket megjelentethetjük-e. Ezúton köszönjük mindegyiküknek, hogy lehetővé tették, hogy értékes tapasztalataikat most olyanok is elolvashassák, akik még a kezelés előtt állnak. 

Nem jár nagy szenvedéssel, fájdalommal, és a végeredmény tökéletes

2017 februárjában Dr. Benedek Gábor all-on 4 beavatkozást végzett, vagyis 4 implantátumon csavarosan rögzülő fix fogsorom van azóta.

A várakozásaimnak tökéletesen megfelel. A viselése semmilyen problémát vagy kellemetlenséget nem okozott már az elejétől fogva. Küllemre nagyon szép, enni, rágni tökéletesen tudok vele. Nagyon pozitívan változtatta meg az életemet, mert alig van különbség a saját fog és a műfogsor viselése és használata között.

Az implantáció utáni időszak nem volt túlságosan megterhelő. Az első néhány napon az étkezéssel voltak némi nehézségek, de nem volt nagyon kellemetlen. Sem a műtét közben, sem közvetlenül utána és később sem szenvedtem a fájdalomtól. Érdemes a doktor úr tanácsait megfogadni, mert nagyon hasznosak, és így a lehető legkisebb kellemetlenséggel megússza az ember. 

A módszer gyorsaságával tökéletesen elégedett vagyok. 2017 februárjában történt az implantátumok behelyezése, és 2017 júniusában a végleges fogsor is a helyére került.   

Bárkinek nagyon ajánlom ezt a módszert, mert nem jár nagy szenvedéssel, fájdalommal, és a végeredmény tökéletes. Nem elhanyagolható még az a körülmény, hogy Benedek doktor úr nagyon barátságos, igen rugalmas, és szerintem nagyon jó szakember. A kedvesség és előzékenység elmondható az asszisztens hölgyekről és a recepciósokról is.           

Bella Mihályné

vissza a kérdésekhez

A végleges fogsor pont olyan, mintha saját fogaim lennének

Először a férjem kereste fel Benedek doktor urat különböző fogászati problémákkal. Az ő kellemes tapasztalatai alapján fordultam én is hozzá. All-on-4 beavatkozás elvégzésére került sor. A beavatkozás nem járt fájdalommal. Az implantáció után azonnal feltettek egy ideiglenes pótlást, nem maradtam fogak nélkül.

Az elkészült végleges fogsor pont olyan, mintha a saját csont fogaim lennének. Stabil, kellemesen el tudok ropogtatni egy almát, vagy bármi más ételt anélkül, hogy kis falatkákra vagdalnám. Nem kell aggódnom, hogy elmozdul, és kellemetlen helyzetbe kerülök. Mindenkinek bátran ajánlom az all-on-4 típusú teljes fogpótlást, az eredmény magabiztossá tesz a társalgásban, az étkezésben és a mindennapokban. Köszönettel:

M.

vissza a kérdésekhez
nobel all-on-4

Erősebb, stabilabb és kényelmesebb viselet

Kritikussá vált körülmények között, komoly mértékű foglazulást és fogvesztést követően kerestem fel sürgősséggel, kolléganőm ajánlására a doktor urat. Megnyugtatott, hogy az általa javasolt all-on-4 beavatkozás teljes körű megoldást eredményezhet erre a nehéz helyzetre is. Nem volt mire várni, az állapotfelmérés, a kezelési folyamat és az árajánlat végigbeszélését követően felállítottuk a kezelési tervet és belevágtunk a végrehajtásába.

Az implantáció komoly mértékű műtéti beavatkozás volt, ezért az azt követő időszakban igyekeztem minél jobban betartani az előírásokat, a javasolt fájdalomcsillapítókon túl nem volt szükségem továbbiak szedésére. Igyekeztem úgy táplálkozni, hogy a gyulladás kockázatát minél inkább lecsökkentsem. A sebek begyógyulása és a pótlások berögzülése eltartott egy ideig, de az ideiglenes fogpótlással már érezni lehetett, hogy milyen lesz a végleges állapot.

A fogpótlás kivitelezésével elégedett vagyok, a viseléséhez hozzászoktam, nem tapasztaltam kellemetlen mellékhatásokat. A korábbi fogsoromhoz képest erősebb, stabilabb és kényelmesebb viseletnek érzem ezt a kivitelt, a metszőfogakkal történő stabil harapás élményét is visszaadta. Úgy gondolom, hogy a szájhigiéném is javult.

Benedek doktor úr igazán különleges ember, elsősorban azért, mert látszik rajta, hogy szereti, amit csinál, és igyekszik munkáját a legmagasabb minőségben ellátni. Ez meglátszik a rendelő berendezésén, a gépek, berendezések, eszközök színvonalán, a környezet atmoszféráján és igényességén. A recepciósok segítőkészek és rugalmasak, az asszisztensek udvariasak, készségesek és empatikusak. A doktornak rendkívüli a munkabírása és a tapasztalata, precíz és türelmes. Hangos szót vagy emelt hangot sosem hallottam, igazi csapatmunka folyik a rendelőben.

A legőszintébben tudom ajánlani mindenkinek Dr. Benedek Gábort és rendelőjét, és a magam részéről csak azt sajnálom, hogy nem kerestem fel előbb.

59 éves férfi páciens

vissza a kérdésekhez
All-on-4

A kivehető fogsorral szemben fényévekkel jobb

Az all-on-4 fogpótlás rendkívül kényelmes dolog. Akár a saját fogsorom lenne. A kivehető fogsorral szemben fényévekkel jobb. Magabiztos az ember azáltal, hogy nem kell attól tartani, hogy kellemetlen helyzetbe kerülhetek, ha elmozdul. Ennyi év után elmondhatom, hogy semmi gond nem volt a viselésével. Remélem még sokáig nem is lesz.

A beavatkozás nem okozott különösebb gondot. Ha fogpótlásra, vagy bármilyen fogászati beavatkozásra kerül sor, az ember ki van mozdítva a komfortzónájából. Ezt leszámítva nem volt kellemetlen. Viszonylag gyors a beavatkozás, nem járt fájdalommal, elegendő érzéstelenítőt kaptam. Benedek doktor úr arra nagyon ügyelt, hogy se túl sok érzéstelenítőt ne vigyen be, se fájdalom ne alakuljon ki. Állandóan kérdezgetett, hogy kell-e még érzéstelenítés, és szólt, hogy rögtön végez, már csak pár perc, ha addig kibírom stb. Benedek doktor úr nagyon ügyel rá, hogy a betegek komfortosan érezzék magukat, mindent elmond előre, hogy mi fog történni, rövid, vagy hosszú beavatkozás lesz, meg ilyeneket, és oldja a feszültséget azáltal, hogy szóval tartja a beteget. Az asszisztenciáról és a doktor úrról csak pozitív véleményem van, kedvesek, udvariasak, előzékenyek. Mindenről kommunikálnak a beteggel, hogy minél könnyebb legyen a helyzete. A Doktor Úr igen nagy tudású ember, maximalista. A kollegái úgyszintén. A recepción mindig kedvesen, udvariasan fogadtak, intézték az időpontjaimat. Mindent meg lehet velük beszélni. Mit szeretnék, mit nem szeretnék, mikor jó a kezelés, reggel vagy délután.

Fájdalom a beavatkozás közben nincs, az érzéstelenítés miatt. Én rosszul tűröm az ilyesmit, de fájdalom a beavatkozást követően nem volt, mert kaptam rá megfelelő gyógyszert, és az pár napig segített. A beültetést követően meg nem is volt fájdalommal járó beavatkozás, és a későbbiekben sem volt fájdalmam. Az egész beavatkozás elég gyors folyamat, a vele járó kellemetlenség messze nem arányos a kényelemmel, amit az ily módon történő fogpótlás megad. Mindenkinek bátran ajánlom, kortól és nemtől függetlenül, hiszen mindössze négy beültetésről van szó, ami egy egész fogsort fixen tart és ez határtalan kényelem.

Farkas Lászlóné

vissza a kérdésekhez

Életem egyik legjobb döntése volt

A lányom ajánlotta a szegedi Dentha Fogászatot és Benedek Gábor doktor urat.

Korábban protézisem volt, ami mindig komoly problémát okozott, mivel a ragasztó nem volt tökéletes, pedig a forgalomban lévő szinte összes ragasztót kipróbáltam, de mindig csak ideig óráig volt stabil. Arról nem is beszélve, hogy állandó hányingerrel küszködtem a protézis és a ragasztó miatt. Végül rászántam magam az implantátumok beültetésére.

Őszintén mondhatom életem egyik legjobb döntése volt! A műtét alatt és után semmi problémám nem volt, a felépülési idő sem tartott sokáig. Pillanatok alatt megszoktam, nem éreztem hogy valami idegen van a számban, mint a protézisnél, és ismét tudtam mosolyogni, biztonságban érzem magam étkezésnél és beszédnél. Tökéletes lett! Hálás vagyok a doktor úrnak és az ott dolgozó munkatársainak! Tiszta szívből ajánlom mindenkinek!

Szűcsné

vissza a kérdésekhez
nobel all-on-4

Fogágybetegség miatt ez volt a megoldás

Hosszú évek óta tartó fogágybetegségem kapcsán sokféle lehetőséget végigjártam azok közül, amit a fogorvosok ajánlottak. Az implantátumokról lebeszéltek, mondván azok sem állnak meg a sorvadó csontszövetekben. Az ínysorvadás okozta mozgó fogak sok gondot okoztak a rágásban, a beszédben, a szájhigiénia fenntartásában, az önértékelésemben. Reménytelenül jártam körbe a fogorvosokat és az implantológusokat. 

A Dentha Fogászatnál az all-on-4 rendszert ajánlották, amely messze felülmúlta a várakozásaimat. Fájdalommentes beavatkozással tökéletes, erős fogsort építettek be. Az implantáció utáni időszakban egyáltalán nem éreztem fájdalmat és azonnal terhelhető is volt, tudtam étkezni, rágni és teljes fogsorral beszélni, mosolyogni. A beavatkozás után három hónappal, az állandó fogsor felhelyezésével be is fejeződött a kezelés.

Mindenkinek bátran ajánlom, aki hasonló gondokkal küzd, mert nekem megváltoztatta az életemet. Azóta megfelelően működnek a rágási funkcióim, megszűntek a gyulladásos folyamatok az ínyemben, és már bátran mosolygok. Hálával gondolok az itt dolgozó szakemberekre és a tudományra. Köszönet Benedek doktor úrnak, valamint asszisztenseinek és recepciós kollégáinak, figyelmes, odaadó munkájukért és a gyors, professzionális segítségért!

Kiss Letícia

vissza a kérdésekhez

Sokkal kevesebb fájdalmat éreztem, mint amennyire számítottam

Három éve, hogy a Dentha Fogászaton Dr. Benedek Gábor all-on-4 beavatkozást végezett nálam. Vagyis, alsó állkapcsomba négy csavar került, és ezekre egy 12 fogból álló fix fogsor.

Kezdeti félelmeim hamar eloszlottak, látva a doktor úr és munkatársai hozzáértését és kedvességét. Életemben először nem féltem fogorvoshoz menni. Mindent megtettek, hogy a lehető legrövidebb időn belül megkapjam új fogaimat. Az egész beavatkozás során sokkal kevesebb fájdalmat éreztem, mint amennyire számítottam. Eleinte furcsa volt, hogy csavarok vannak a számban, de ma már észre se veszem, úgy érzem, mintha a saját fogaim lennének. Nem kell esténként kivenni, nem mozdulnak el a helyükről és szépen is mutatnak!

Félévente járok ellenőrzésre, de eddig még minden rendben volt, és biztos vagyok benne, hogy ez így is marad. Nem bántam meg, és nyugodtan merem ajánlani bárkinek, akinek ez szükséges. Úgy érzem, szerencsém volt, hogy a Dentha Fogászatot választottam és Dr. Benedek Gábor kezelt.

Földvári Julianna (53 év)

vissza a kérdésekhez

Érzem az ízeket, nem mozog, olyan, mintha a sajátom lenne

100%-ban elégedett vagyok.

Nem volt fogam, abszolút nem bírtam a protézist, egy napot sem bírtam ki vele. Valamit viszont kellett kezdeni a helyzettel, így kaptam all-on-4-t.

Nagyon bevált, ezzel kellett volna kezdeni. Kényelmesnek találom, sok pozitív visszajelzést kaptam ismerősöktől, most is ajánlottam egy házaspárnak, akik keresgélnek. Az all-on-4-ral érzem az ízeket, nem mozog, olyan, mintha a sajátom lenne.

Csikósné Kurucz Erzsébet

vissza a kérdésekhez

Nagyon elégedett voltam a módszer gyorsaságával

Az eddigi használat alatt várakozáson felüli az eredmény! Viselete kényelmes, könnyű hozzászokni, szinte teljes értékű fogsorként funkcionál. 

Sajnos egy gyors lefolyású betegség miatt elvesztettem a fél fogsorom. Nagyon el voltam keseredve, mert sehol nem tudtak számomra kielégítő megoldást adni. Azóta nagyokat nevetek, jóízűeket eszem, és bátran megyek emberek közé. 

Az implantáció utáni időszak minimális fájdalommal, mondhatni inkább kellemetlenséggel járt. Megterhelőnek semmiképp nem mondható. Nagyon elégedett voltam a módszer gyorsaságával! Pár hónap után újra teljes értékű embernek érezhettem magam. Mindenképp ajánlom a kezelést másoknak is! Teljesen megváltoztatja az ember életét! Bár nem volt kivehető pótlásom, az elmondások szerint kényelemben, biztonságban nem is versenyezhet vele.

Mint sokan, én is félek a fogorvostól. Benedek doktor nagyon szimpatikus, páciensével türelmes, munkájához alázatos jó kezű szakember, akinek a kezelései alatt fájdalmat szinte soha nem éreztem. Az asszisztencia és a recepciós munkatársak mindenben segítőkészek, udvariasak.

Szép mosolyt kívánok mindenkinek!

Feit Annamária

vissza a kérdésekhez

Több megoldást tartalmazó, részletes ajánlatot kaptam írásban

Nagyon fiatal koromban kezdődtek fogászati problémáim, többféle fogpótlásom volt, alsó és felső is. Nagyon leromlott állapotban, nyugdíjazásom után kerestem fel a rendelőjüket. Állapotfelmérés után szükségessé vált a maradék fogak eltávolítása is. A pótlásra több megoldást tartalmazó részletes ajánlatot kaptam írásban. Készültem a rendezésre, egészségpénztári számlán gyűjtöttem, mindenképpen fixen rögzített pótlást szerettem volna. Nagyon fontos szempontom volt, hogy ha esetleg idős koromban ápolásra szorulok, a gondozómat ne kelljen a kivehető protézissel terhelni.

A csontjaim állapotát és az anyagi lehetőségeimet figyelembe véve, a Benedek Gábor doktor úrral való személyes konzultáción az all-on-4 pótlást választottuk mind az alsó, mind a felső fogsoron. Természetesen izgultam, és különösen az első műtét előtt féltem is, de hála a szakszerű kezelésnek, a fogászat valamennyi dolgozójától kapott tapintatos, támogató segítségnek, valóban fájdalom- és komplikációmentesen zajlottak a beavatkozások. A kezelési időszakra ideiglenes protézis készült, amit a Doktor úr folyamatosan igazított az aktuális állapotomhoz, így nem kellett fog nélkül élni.

A gyógyulási és beépülési időket kivárva, kb. egy év múlva lett kész a teljes fogsorom. Most, több mint egy évvel később, teljes megelégedéssel, sajátomnak érzem. Teljes komfortérzetet biztosít mind a beszédben, mind az étkezésben.

Megköszönöm Dr. Benedek Gábor doktor úrnak és a Dentha Fogászat minden dolgozójának a szakszerű és lelkiismeretes munkáját!

D. Erzsébet

vissza a kérdésekhez

Gyors eljárás, a vártnál rövidebb gyógyulási idő

Dr. Benedek Gábor all-on-4 beavatkozást végzett nálam. Nagyon meg voltam elégedve a fogpótlás ilyen típusú módszerével.

A gyors eljárást a vártnál rövidebb gyógyulási idő követte. Azóta sem érzek fájdalmat, a rágás kiváló, nehezen rágható élelmiszerek sem jelentenek gondot.

A recepciónál mindig kedvesen fogadtak, 1-2 nappal a kezelés előtt telefonon emlékeztettek a megbeszélt időpontról.

Benedek doktor úr precízen, gyorsan, kevés, elviselhető fájdalommal dolgozik, csak dicsérni tudom a munkáját. Mindenkinek ajánlom ezt a típusú beavatkozást.

B. Ferenc

vissza a kérdésekhez

Nem kell félnem, hogy kiesik, elmozdul beszéd vagy evés közben

Elképzelni sem tudtam, milyen az, amikor ismét van „fogsora” az embernek. Nagyon örülök, hogy Dr. Benedek Gáborra és kollégáira bíztam magam. Kaptam egy új fogsort és nem kell félnem, hogy kiesik, elmozdul beszéd vagy evés közben. Az implantáció utáni 2-3 nap nagyon kemény volt. Fájdalmam elviselhetőnek mondhatók, de nagyon gyenge voltam. A negyedik napon már tudtam dolgozni.

A legjobban azt méltányolom, hogy rövid időn belül elkészült az implantátum, és fog nélkül egy percig sem kellett lennem. Benedek Doktor úr kiemelkedő szaktudása mindig megtalálta a lehető legjobb megoldást. Mindezt úgy, hogy tudtam végig dolgozni. Ma sem bántam meg, hogy a Dentha Fogászatot választottam.

Minden dolgozó, orvos, recepciós, asszisztens maximálisan teljesített mind szakmailag, mind emberileg. Sajnos, az elmúlt években több rossz tapasztalatot szereztem a gyógyítás terén. Meglepetésként ért, hogy itt „emberként” kezelnek, kedvesek, türelmesek, figyelmesek, 1-2 év után is mindig volt/van számomra kedves mosoly, barátságos szó.

Nyugodtan tudom ajánlani mindenkinek Benedek Doktor urat és csapatát, mert kiemelkedő szaktudásuk, emberségük, a pácienshez való alkalmazkodásuk – a lehetőségeken belül – maximális. Szeretnék mindannyiuknak köszönetet mondani és kívánom, hogy erőben, egészségben sokáig tudjanak segíteni a hozzájuk fordulóknak. Tisztelettel és köszönettel:

Edit

vissza a kérdésekhez

Megváltoztatta az életemet

Ismerőseim ajánlására kerestem fel a szegedi Dentha Fogászatot. Korábban a teljes alsó fogsorom elvesztése után protézisem volt, hordása kényelmetlenné vált. Benedek Gábor doktor úr különböző műtéti megoldásokat javasolt, és én az all-on-4 eljárást választottam. Maximálisan elégedett vagyok ezzel a fogpótlással, viselése megváltoztatta az életemet. Az implantátumok beültetése után 1-2 nap minimális fájdalmat éreztem, majd el is múlt. A módszer gyorsasága megfelelő volt számomra. Doktor úr kimagasló szakmai munkájáról csak elismerően tudok nyilatkozni.

Köszönettel tartozom mindenkinek az odaadó munkájáért, bátran ajánlom másoknak is a Dentha Fogászatot!

Á. J.-né

vissza a kérdésekhez

Rövid idő alatt a „sajátom” lett

Ma már nagyon hálás emberként szedtem össze az implantátumok beültetésével kapcsolatos tapasztalataimat.

Tudtam, hogy nekem már nem lehet beépített fogsort készíteni, csupán kivehetőt. Naponta kétszer kellett volna szembesülnöm fogatlanságommal. Folyamatosan attól félni, hogy alámegy az étel, és a rágás minőségétől.

Kezelőorvosom ismertette velem az all-on-4 módszert, illetve az interneten olvastam róla, mielőtt döntöttem. Azóta megtapasztaltam, hogy ezzel az eljárással gyorsan megvalósult, amit szerettem volna: jól tudok rágni, beszéd közben nem zavar, esztétikailag kiváló, könnyen tisztítható. Rövid idő alatt a „sajátom” lett (a beültetés április 8-án történt, 19-én már volt ideiglenes fogsorom). Maga az implantáció és az azt követő időszak számomra fájdalommentes volt. Könnyen elviseltem, és azóta minden nap örülök, hogy így döntöttem.

Dr. Benedek Gábornak, a beültetést végző orvosnak, kezelőorvosomnak és asszisztenseiknek hálás köszönet a kiváló munkájukért. A hozzám hasonló gondokkal küzdőknek bátran ajánlom, hogy forduljanak bizalommal Dr. Benedek Gáborhoz és csapatához.

Dr. Marton Aladárné

vissza a kérdésekhez

Mutatós és remekül tudok vele rágni

Nagyon elégedett vagyok az új fogsorommal. Mutatós és remekül tudok vele rágni. A mindennapi életemet nagyban megváltoztatta, sokkal jobban érzem magam. Nincsenek gátlásaim, merek beszélni, mosolyogni.

Az implantáció utáni időszakban elviselhető volt az akkori állapot. Enyhe fájdalom volt, de az rövid ideig tartott. Elégedett voltam a módszer gyorsaságával, hiszen az implantátum beépülésének idő kell.

Bátran ajánlom mindenkinek ezt a fogpótlási módszert, mert tökéletes, esztétikus és jól hat az egészségre. Benedek doktor úrral maximálisan elégedett vagyok. Végtelenül kedves, alázatos, csöndes és nagyon óvatos. Az asszisztensek is nagyon udvariasak, kedvesek, segítőkészek. A recepción is kedvesen fogadják a pácienseket, elkísérnek a rendelőbe. Én csak jót tudok mondani erről a rendelőről, Benedek doktor úrról. Ő egy kivételes fogorvos. Ha megyek kontrollra, nincsenek félelmeim, mert az ő jelenléte megnyugtató.

Rozália

vissza a kérdésekhez

A régivel fájt, ezzel nincs probléma

Elégedett vagyok az új fogsorommal, előtte a többi fogam mozgott, most minden fix, nem fáj. Jó érzés a fogsor viselése, kicsit néha odarakódik az ínynél, kis hézag azért van, nem úgy, mint a gyári fogaknál. De most már legalább tudok kényelmesen enni, a régivel fájt, ezzel nincs probléma.

Az implantáció közben volt érzéstelenítés, de nem fájt, sokkal rosszabbra számítottam. Az implantáció utáni időszak sem járt fájdalommal. Minden gyors volt, mindig pont úgy volt, ahogy megbeszéltük.

Már több ismerősömnek ajánlottam az eljárást és a fogászatot. Maximálisan elégedett voltam mindenkivel, ez Benedek doktor úr egyik fő profilja.

K. S. 

vissza a kérdésekhez

Minden kérdésemre választ kaptam

Azzal kezdeném, hogy ha tudom mennyi pozitívummal jár az all-on-4 fogsor, mennyire profi csapat segíti a gyógyulásom és mennyire fájdalommentes a beavatkozás, valamint a felépülés egy másodpercet sem hezitáltam volna.

Huszonéves korom óta küzdöttem fogágy és fog problémákkal több, de inkább kevesebb sikerrel. Olyan megoldást kerestem, ami hosszútávú és a természetes fogsorra leginkább hasonlít, viselése nem jár váratlan helyzetekkel, kellemetlenségekkel. Így találtam rá a Dentha fogászatra és Benedek doktor úr által végzett all-on-4 beavatkozásra.

Már az első konzultáció után tudtam, hogy jó kezekben leszek, minden kérdésemre választ kaptam és olyan “kérdéseket” is megválaszolt a doktor úr amiket fel sem tettem :). A műtét alatt a doktor úr folyamatosan tájékoztatott mi történik, ami számomra nagyon megnyugtató volt. Az asszisztens kollégák még a gondolataimat is kitalálták, minden mozdulatomra figyeltek és igyekeztek a lehető legkényelmesebbé tenni a fogorvosi székben töltött időt. A műtét alatt semmilyen fájdalmat nem éreztem. Az implantáció utáni időszak – betartva a doktor úr tanácsait – teljesen fájdalommentes volt, gyakorlatilag másfél nap után, már a fájdalom megelőzése miatt beszedett fájdalomcsillapítóra sem volt szükségem. Az első néhány nap étkezése okozott némi fejtörést, de a végeredmény kárpótolt érte. Az eljárás gyorsaságával maximálisan elégedett voltam.

A további vizitek mindig a megbeszélt, előre egyeztetett időben történtek, az asszisztens és recepciós kollégák mindig kedvesek, segítőkészek és rugalmasak voltak. Nagyon jó érzés volt számomra, hogy a “végeredménynek” velem együtt örültek.

Hogy ajánlanám-e másnak is ezt az eljárást? Ha eljön az ideje a következő beavatkozást is ezzel az eljárással, Benedek doktor úrral és a Dentha fogászat csapatával fogom végigcsinálni.

Emese

vissza a kérdésekhez

Fontos számomra a külső megjelenés

A várakozásomnak megfelel az eljárás, nagyon elégedett vagyok és a fogak viselése kényelmes, komfortos.

Aktív vállalkozás vezetőként fontos számomra a külső megjelenés. Újra őszinte a mosolyom, a táplálkozás komfortos. A műtét utáni időszak fájdalommentesen és problémamentesen telt.
A módszer gyors, a műtét után három hét elteltével ideiglenes fogsor került elhelyezésre.

Mindenkinek ajánlom, főleg aki fogágy betegségben szenved. Életem egyik legjobb döntése, hogy ezt a módszert választottam.

Benedek doktor Úr rendkívüli emberségről és kiváló szakmai felkészültségről tett tanú bizonyságot. A személyzet kedves, segítőkész és a körülmények is nagyon megbízhatóak még a járvány ideje alatt is.

Rozália

vissza a kérdésekhez
Bejelentkezés


Röntgen csatolása

x