Caret

Galéria

Páciensünk alsó és felső állcsontjába 4 implantátumon csavarosan rögzülő fix fogsort kapott.

A hölgy teljes szájrendezést és gyönyörű mosolyt szeretett volna. Koronahosszabbítást végeztünk, és cirkon-kerámia koronákkal varázsoltuk újjá a mosolyát. A hölgy maximálisan elégedett volt az eredménnyel. A fogtechnikus mester Horváth András volt.

Páciensünk veleszületett állkapocs-rendellenességgel kereste fel fogászatunkat. Harapása túl mély volt, ezért fogai elkoptak. Mosolygáskor látszódott kopott foga, és az egyik felső metszőfog rálógott ajkára. Lássuk a korrekció fázisait!

Páciensünk balesetet szenvedett, emiatt két bal felső metszőfoga teljesen elhalt, jobb felső metszőfoga pedig elmozdult helyéről. Lássuk, hogyan szépítettük meg mosolyát!

Páciensünk fognyaki kopásokkal, elszíneződéssel, foghiánnyal kereste fel rendelőnket úgy, hogy szinte kinyitni sem merte a száját. Problémáira tartós megoldásokat találtunk, és a kezelés végére páciensünk már bátran mosolygott.

Páciensünk azért jött, mert nagyon zavarta, hogy fogai között rés tátong (ez az ún. diasztéma). Javasoltuk, hogy kerámiahéjakkal oldjuk meg a problémát, de páciensünk nem szeretett volna héjakat viselni. Lássuk a megoldást!

Páciensünket korábban parodontológus szakorvosunk kezelte, mert ún. aktív tasakot diagnosztizált nála. Tasaktisztító műtéttel sikerült meggyógyítanunk, azonban a két foga között tátongó rés nagyon zavarta, és foghéjjal már nem lehetett eltakarni.

 

Bejelentkezés


Röntgen csatolása

x