Caret

Galéria

Képsorozatainkon nyomon követheti, milyen esztétikus megoldásokat találtunk különböző fogászati problémákra.

All-on-4: 4 implant + fix fogsor

Páciensünk alsó és felső állcsontjába 4 implantátumon csavarosan rögzülő fix fogsort kapott.

Vadiúj mosoly cirkon koronákkal

A hölgy teljes szájrendezést és gyönyörű mosolyt szeretett volna. Koronahosszabbítást végeztünk, és cirkon-kerámia koronákkal varázsoltuk újjá a mosolyát. A hölgy maximálisan elégedett volt az eredménnyel. A fogtechnikus mester Horváth András volt.

Állkapocs-rendellenesség javítása

Páciensünk veleszületett állkapocs-rendellenességgel kereste fel fogászatunkat. Harapása túl mély volt, ezért fogai elkoptak. Mosolygáskor látszódott kopott foga, és az egyik felső metszőfog rálógott ajkára. Lássuk a korrekció fázisait!

Elmozdult és elhalt fogak megszépítése

Páciensünk balesetet szenvedett, emiatt két bal felső metszőfoga teljesen elhalt, jobb felső metszőfoga pedig elmozdult helyéről. Lássuk, hogyan szépítettük meg mosolyát!

Héjak és aranytömés

Páciensünk fognyaki kopásokkal, elszíneződéssel, foghiánnyal kereste fel rendelőnket úgy, hogy szinte kinyitni sem merte a száját. Problémáira tartós megoldásokat találtunk, és a kezelés végére páciensünk már bátran mosolygott.

Fogak közti rés pótlása

Páciensünk azért jött, mert nagyon zavarta, hogy fogai között rés tátong (ez az ún. diasztéma). Javasoltuk, hogy kerámiahéjakkal oldjuk meg a problémát, de páciensünk nem szeretett volna héjakat viselni. Lássuk a megoldást!

Ínyplasztika

Páciensünket korábban parodontológus szakorvosunk kezelte, mert ún. aktív tasakot diagnosztizált nála. Tasaktisztító műtéttel sikerült meggyógyítanunk, azonban a két foga között tátongó rés nagyon zavarta, és foghéjjal már nem lehetett eltakarni.

vissza az oldal tetejéhez
Bejelentkezés


Röntgen csatolása