Caret

Áraink

Az itt felsorolt árjegyzékünk érvényes 2023. január 2-tól. Az árjegyzék nem teljes, az árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. 

Első lépésként egy teljes fogazatra kiterjedő röntgenfelvételt, majd részletes kezelési tervet készítünk, amelyben több lehetséges megoldást kínálunk. Elmagyarázzuk ezek előnyeit és hátrányait, majd a Dentha Fogászat szakorvosával kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet, valamint egyeztethetik ütemezését. Vidéki és külföldi pácienseinknek az első személyes találkozást megelőzően ideiglenes, komplett kezelési tervet készíthetünk, amihez szükségünk van a postai úton vagy elektronikusan elküldött, hat hónapnál nem régebbi panorámaröntgen felvételre. Ha ez elektronikus formában megvan Önnek, itt kérhet árajánlatot. Ha rendelőnkben beavatkozásra kerül sor, mindenképp készítünk saját röntgent is.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a hozott vagy küldött panorámaröntgen alapján készített kezelési terv csak tájékoztató jellegű, nem helyettesíti a személyes megjelenést és szájvizsgálatot. Ennek az oka, hogy a röntgenkészülékek, a hozzájuk tartozó képjavító szoftverek, valamint az elkészített felvételek minősége között nagy különbség van. Saját negatív tapasztalatból tudjuk, hogy egy jónak látszó röntgenkép sem biztos, hogy felfedi azokat az elváltozásokat, amelyeket rendelőnk röntgengépe megmutat. Ezért ha Ön megtisztel bennünket választásával, és mi végezhetjük a kezeléseit, az Ön biztonsága érdekében saját gépünkkel készített röntgen alapján dolgozunk. Különösen igaz ez, ha implantációs, szájsebészeti beavatkozásokat is végzünk. A fél évnél régebbi röntgenfelvétel még kiindulásnak sem informatív, nem tudjuk elfogadni.

Személyre szabott árajánlatért, kérjük, egyeztessen időpontot a +36/30/206-9532 telefonszámon, vagy írjon nekünk az alábbi Bejelentkezés form kitöltésével!

Infekció kontroll díj: 4000 Ft, amely alkalmanként fizetendő.

Állapotfelmérés

Állapotfelmérés
Fogorvosi vizsgálat, amely magában foglalja:

13 000 Ft + 10 000 Ft röntgenfelvétel

vagy + 22 000 Ft CBCT

Góckutatás írásos véleménnyel 16 000 Ft + fog CT felvétel
Receptírás kezeléssel ingyenes
Receptírás kezelés nélkül (receptenként) 2 000 Ft
Szövettani vizsgálat 30 000 Ft
vissza az árainkhoz
fehér fog

Fog CT, fogröntgen

Várjuk 3D fog CT-re és 2D fogröntgenre a Dentha Fogászat Szeged rendelőjébe.

3D felvételek (CBCT, fog CT):

3D Fogászati CT (CBCT): nagy
(teljes fogazatra, mindkét állcsontra kiterjedő kép) 

22 000 Ft
 
3D Fogászati CT (CBCT): kicsi
(3 fogra kiterjedő kép)
14 000 Ft
3D Arcüreg felvétel 22 000 Ft
3D Állkapocsízületi felvétel (TMJ) 24 000 Ft
CT-felvételek CD-re írása ingyenes

 

2D felvételek (fogröntgen):
2D Panoráma röntgen a teljes fogazatról 10 000 Ft
2D Teleröntgen fogszabályozáshoz 10 000 Ft
Röntgen emailes küldése ingyenes
Röntgen CD-re írása 1 000 Ft
vissza az árainkhoz
Fog CT, fogröntgen Szegeden

Szájhigiénia, fogkő-eltávolítás

A szájhigiéniai kezelés során dentálhigiénikus kolléganőnk ultrahanggal és / vagy homokfúvóval eltávolítja az élelmiszerek és a dohányzás okozta felszíni elszíneződéseket és lerakódásokat, majd speciális polírpasztával lepolírozza a fogakat. A kezelést kérésére érzéstelenítésben végezzük, és fogmosási-fogápolási tanácsokkal látjuk el. A kezelés hossza attól függ, mennyi az eltávolítandó fogkő.

Szájhigiénia, fogkő-eltávolítás

Fogkő eltávolítása ultrahanggal + polírozás (dentálhigiénikus) – csak a szájhigiéniás kezelésre rendszeresen visszajáró pácienseknek, kevés fogkő esetén

24 000 Ft

Fogkő eltávolítása ultrahanggal + homokfúvás + polírozás (dentálhigiénikus) – fogkő mennyiségétől függően

26-32 000 Ft

EMS Airflow Prophylaxis Master dentálhigiéniai kezelés (biofilm, lepedék, fogkő, elszíneződés eltávolítása, diagnosztikus lepedékfestés)

35 000 Ft
vissza az árainkhoz
szajhigiénia

Fogtömés és fogbetét (inlay)

A tömés ára függ attól, hogy melyik fogban, mekkora kiterjedésű a szuvasodás. Az árak magukban foglalják az érzéstelenítést. Tudjon meg többet a Dentha Fogászaton adott fogszínű tömésekről és arról, hogy mitől lesz esztétikus egy fogtömés!

Fogtömés és fogbetét (inlay)
Esztétikus UV fényre kötő tömés 26 000 Ft-tól
Tejfog tömése 15 000 Ft-tól
Arany inlay 90 000 Ft
+ napi aranyár
Cirkónium inlay 101 000 Ft
vissza az árainkhoz
lány szép mosoly

Gyökérkezelés és gyökértömés

A gyökérkezelést az esetek jelentős részében több alkalommal végezzük. A gyökérkezelés magában foglalja az érzéstelenítést, a fog trepanálását (fogbél megnyitása, gyulladásos váladék levezetése a gyökércsatornából gyökérkezelés előtt, átöblítés és gyógyszeres zárás, ideiglenes tömés), a gyökércsatornák kitisztítását, hosszbemérését, az ideiglenes gyógyszeres tömést, a gyökércsatorna végleges tömését, de nem tartalmazza a gyökércsatorna feletti (koronai) rész tömését. A trepanálás árát a csatornák száma határozza meg: 1-2-3-4. Ha a gyulladásos váladék még nem tisztult ki, csak a gyulladás csökkenése után, pár nap elteltével lehet elkezdeni a gyökérkezelést. Bizonyos esetekben a gyökérkezelt fogat üvegszálas csappal meg kell erősíteni. A fog állapotától és a koronai rész szuvasságának mértékétől függően fedőtömést vagy koronát készítünk a fogra. A gyökértöméshez használt anyagok különböznek a fedőtöméshez használt anyagoktól. A gyökérkezelés és gyökértömés ára az üvegszálas csapot, a röntgenfelvételt, a fedőtömés (gyökér feletti, koronai rész) vagy a korona készítésének árát nem tartalmazza. Az árjegyzék nem teljes, az árak tájékoztató jellegűek. Trepanálás + gyökértömés ára = komplex gyökérkezelés ára. 

Gyökérkezelés és gyökértömés
Trepanálás (sürgősségi fogbél megnyitás, gyulladásos váladék levezetése a gyökércsatornából gyökérkezelés előtt, átöblítés és gyógyszeres zárás, ideiglenes tömés)
A trepanálás árát a csatornák száma határozza meg: 1-2-3-4. Ha a kezelést nálunk folytatja, a trepanálás árát levonjuk a komplex gyökérkezelés árából. 
26-46 000 Ft
Gyökértömés (trepanált fogra vonatkozóan) 52-71 000 Ft
Frontfog komplex gyökérkezelés (fogbél megnyitása, gyulladásos váladék levezetése a gyökércsatornából, gépi gyökércsatorna tágítás, a gyökércsatornák mechanikus és kémiai tisztítása, hosszbemérés, ideiglenes gyógyszeres tömés, a gyökércsatorna végleges tömése) – szükség esetén több alkalommal 77 000 Ft
Kisőrlő fog komplex gyökérkezelés (fogbél megnyitása, gyulladásos váladék levezetése a gyökércsatornából, gépi gyökércsatorna tágítás, a gyökércsatornák mechanikus és kémiai tisztítása, hosszbemérés, ideiglenes gyógyszeres tömés, a gyökércsatorna végleges tömése) – szükség esetén több alkalommal 88 000 Ft
Nagyőrlő fog komplex gyökérkezelés (fogbél megnyitása, gyulladásos váladék levezetése a gyökércsatornából, gépi gyökércsatorna tágítás, a gyökércsatornák mechanikus és kémiai tisztítása, hosszbemérés, ideiglenes gyógyszeres tömés, a gyökércsatorna végleges tömése) – szükség esetén több alkalommal 105-117 000 Ft
Mikroszkópos komplex gyökérkezelés 97-137 000 Ft
Lézeres gyökércsatorna-fertőtlenítés 7 000 Ft
Régi gyökértömés eltávolítása 15 000 Ft-tól
Üvegszálas csapos megerősítés 34 000 Ft
Kofferdám izolálás 6 000 Ft
Gyökérkezelt fog fehérítése 21 000 Ft
vissza az árainkhoz
mikroszkópos gyökérkezelés

Foghúzás és szájsebészet

Szájsebészeti beavatkozásaink tartalmazzák magát a kezelést, az érzéstelenítést, valamint az írásos tájékoztatót a kezelések utáni teendőkről és korlátokról.

Foghúzás és szájsebészet
Seb megnyitása / rámetszés / incízió (a gyulladásos váladék levezetése, gyógyszeres csík) 11 000 Ft
Egyszerű foghúzás, nem letört fog 18 000 Ft-tól
Letört fog és gyökér eltávolítása 24 000 Ft-tól
Fog és gyökér műtéti eltávolítása 31 000 Ft-tól
Impaktált fog eltávolítása (bölcsességfog, más fog) 55 000 Ft
Implantátum eltávolítása 42 000 Ft
Foggyökércsúcs lézeres eltávolítása (rezekció) + retrográd gyökértömés 99 000 Ft
Arcüreg lebenyes zárása (ha foghúzás után megnyílik) foghúzással együtt 85 000 Ft
vissza az árainkhoz
foghuzas

Implantátum, fogbeültetés

Az implantáció érzéstelenítésben végzett fájdalommentes műtéti beavatkozás. A legtöbb rendelő csak magát az implantátum árát tünteti fel, és ehhez adják hozzá az alkatrészek árát külön költségként. A mi árképzésünkben az implantátum ára nem csak az implantátum testet foglalja magában, hanem az összes kiegészítő alkatrészt is, úgy mint a gyógyulási csavart, a protetikai fejet (univerzális műcsonk), a lenyomatvételi sapkát, a laborimplantátumot. Rendelőnkben alkalmazott implantációs rendszerek: Nobel (svéd), Camlog (német), Denti (magyar).

Implantátum, fogbeültetés
Implantátum és tartozékai (gyártótól és típustól függően, valamennyi alkatrésszel) 231 000 – 360 000 Ft
Miniimplantátum (fogsor rögzítéséhez) 139 000 Ft
X-Guide dinamikus navigációs implantációs rendszer alkalmazása állcsontonként 88 000 Ft

 

vissza az árainkhoz
csontpotlas

Csontpótlás

Csontpótlást implantációt megelőzően végzünk érzéstelenítésben, fájdalommentesen, ha a csont vastagsága vagy magassága nem elegendő a beültetéshez. Azt, hogy milyen csontpótlás lenne Önnek a legmegfelelőbb, személyes konzultáció alkalmával tudjuk pontosítani. 

Csontpótlás
Csontfelépítés csontpótlóval (műtéti díj anyagár nélkül) 85 000 Ft
Csontfelépítés saját csontból (állcsont más területéről vett csontblokk) 299 000 Ft
Csontfelépítés (csípőcsontból vett csontblokk) 480 000 Ft
Arcüreg feltöltése / sinus lift (csontpótló nélkül) 79 000 Ft-tól
BoneAlbumin csontpótló (az ár függ a csontpótló méretétől) 98 000 Ft-tól

 

 

vissza az árainkhoz

Rögzített fogpótlások

A rögzített fogpótlás ára tartalmazza a fog vállas előkészítését, a lenyomatvételt, a korona elkészítésének árát, az ideiglenes és/vagy végleges korona ragasztását és a szükséges érzéstelenítéseket.

Rögzített fogpótlások
Fémkerámia korona 73 000 Ft
Préskerámia korona 104 000 Ft
Cirkónium korona 103 000 Ft
Aranykerámia korona aranyár nélkül 72 000 Ft
Arany (anyag) napi ár
Régi korona eltávolítása pillérenként 4-7 000 Ft
Korona visszaragasztása pillérenként 6-7 000 Ft
Csonkfelépítés csap nélkül (letört, de még használható fogak esetén korona előkészítéséhez) 23 000 Ft
vissza az árainkhoz
all-on-4 mosoly

Kivehető és ideiglenes fogpótlások

Részlegesen kivehető fogpótlások
Fémlemez 104 000 Ft
Rejtett elhorgonyzás 60 000 Ft
Teleszkópos korona (primer és szekunder) 79 000 Ft
Gömbretenciós rögzítő elem 60 000 Ft

 

Kivehető fogpótlások
Teljes fogsor 206 000 Ft
Fogsor alábélelése 72 000 Ft
Műfog darabonként 12 000 Ft

 

Ideiglenes fogpótlások
Klipsz 1-2 egymás melletti fog ideiglenes pótlására 43 000 Ft
Rövid távú ideiglenes fogpótlás (rendelőben készül, 1-2 hétre) tagonként 4 000 Ft
Hosszú távú ideiglenes fogpótlás foganként (fogtechnikán készül, többfázisú implantáció esetén a gyógyulási időszakra, az esztétikai és a rágófunkció biztosítására) 27 000 Ft
vissza az árainkhoz

Lézeres fogfehérítés

Bármilyen ápolt, szép megjelenést elronthatnak az elhanyagolt vagy elszíneződött fogak. Akkor érdemes lézeres fogfehérítést választania, ha szebb fogakat szeretne.

A szakemberrel végeztetett fogfehérítés biztonságos beavatkozás. Napjainkban azonban egyre több a „kedvező” fogfehérítő ajánlat, amelyek azonban nem mindig kockázatmentesek.

A biztonságos, tartós és látványos eredményt hozó fogfehérítés feltételei a következők: szakértelem és gyakorlat, megbízható fogfehérítő anyag, amerikai biolézer fogfehérítő készülék.

A sikerben és a kockázatok elkerülésben csak akkor lehet biztos, ha ez a három elem egyidejűleg jelen van a fogfehérítés alkalmával. Legyen körültekintő a feltűnően kedvező ajánlatokkal!

Lézeres fogfehérítés
Lézeres fogfehérítés fogkő eltávolítással 115 000 Ft
vissza az árainkhoz
fehér fogak mosoly

Fogágy- és fogínykezelések

A parodontológiai kezelések ára magában foglalja a szakorvosi konzultációt, a tasak- és fogmobilitás-vizsgálatot, a kezelési tervet és az árajánlatot valamint szájüregi rákszűrést.

Fogágy- és fogínykezelések
Professzionális szájhigiénés kezelések:  
Zárt kürett 1-4 fog esetén (foganként) 14 000 Ft
Zárt kürett 5-8 fog esetén (kvadránsonként) 58 000 Ft
Ínysebészet:  
Gingivectomia, gingivoplastica (foganként) 30 000 Ft
Frenulectomia 34 000 Ft
Feszes íny szélesítése (vestibulum plastica) 60 000 Ft
Recesszió fedése (foganként) 60 000 Ft
Recesszió fedése grafttal (foganként) 109 000 Ft
Tasaksebészet:  
Nyitott kürett 1-4 fog esetén (foganként) 19 000 Ft
Nyitott kürett 5-8 fog esetén (kvadránsonként) 72 000 Ft
vissza az árainkhoz
all-on-4

Egyéb

Egyéb
Fogékszer 31 000 Ft
Harapásemelő sín 55 000 Ft
Fogvédő sín 55 000 Ft
Fluorozás 7 000 Ft
Éber szedáció óránként 41 000 Ft
Arcíves harapásrögzítés (rágósík meghatározása) 27 000 Ft
Támasztócsapos regisztrálás (alsó- és felső állcsontok egymáshoz való viszonya) 43 000 Ft
vissza az árainkhoz
all-on-4
Bejelentkezés


Röntgen csatolása