Caret

Vélemények

Az alábbiakban pácienseink visszajelzéseit olvashatják. Ezúton köszönjük minden kedves levélírónknak, hogy megtisztelte fogászatunkat bizalmával, és időt szánt arra, hogy tapasztalatait megossza másokkal! Jobb oldali űrlapunk segítségével Ön is elküldheti visszajelzését, kérését. Várjuk levelét!

Figyelik minden rezdülésemet

Tisztelt Doktor Úr!

Szeretném ezúton is megköszönni Önnek és munkatársainak, amit értem és a mosolyomért tettek! Remélem e néhány gondolattal másoknak is segíthetek, akiket visszatartott eddig a félelem.

Emlékszem, hogy első alkalommal szinte be sem mertem lépni a rendelőbe, annyira féltem. Sajnos gyermekkorom óta kísértettek a negatív élmények, és sosem gondoltam volna, hogy egyszer azt mondom: “várom, hogy jöhessek a fogorvoshoz”. Ezt pedig Benedek Gábor doktor úrnak és a munkatársainak köszönhetem. Már a legelső találkozásnál megváltozott minden, amikor a Doktor úr azt mondta, hogy egy húzással kezdünk. Azt hittem viccel, de ő komolyan gondolta, és megmutatta, hogy a foghúzás nem is olyan félelmetes.

Azt éreztem, hogy jó kezekben vagyok, hogy figyelik minden rezdülésemet, hogy valami olyat kapok tőlük, amit eddig sosem tapasztaltam: megértést, együttérzést, biztatást. Így belevágtam a kezelésekbe és ez volt a legjobb döntés.

Ezúton is köszönöm doktor úr munkáját, türelmét, bátorítását, odafigyelését és azt, hogy megmutatta, hogy a fogászaton nem csak negatív élménye lehet az embernek. Köszönetet mondok az asszisztensnőknek, különösen Enikőnek, akitől annyi kedvességet, szeretetet és megértést kaptam! Köszönet a recepciós kolléganőknek is, akik mindig kedvesen, mosolyogva és érdeklődve fogadtak! Bár egyedül jártam a kezelésekre, de sosem éreztem magam egyedül Önöknél.

Üdvözlettel:
Tóth Andrea

vissza a kérdésekhez

Második alkalommal már nyugodtan és félelem nélkül érkeztem

Dr. Benedek Gábor főorvos úr részére

Tisztelt Főorvos Úr!

Engedje meg, hogy ezen a kommunikációs felületen is kifejezzem nagyrabecsülésemet és elismerésemet, az elmúlt félévben a fogászati beavatkozások alkalmával szerzett tapasztalataim alapján.

Aggodalommal és félelem érzéssel indultam első fogászati beavatkozásra Önökhöz, az eddig máshol szerzett kezelésekből kiindulva. Doktor úr észrevette rajtam a szorongást, és már az első alkalommal volt megoldása erre problémára. A következő beavatkozásokra már nyugodtan és félelem nélkül érkeztem. A profi szemléletű szakmai munkájának, valamint a kiváló minőségű technológiai berendezéseknek köszönhetően fájdalommentes, pontos, precíz megoldások születtek, mind az implantátumok, mind pedig a fogpótlások elkészítését illetően.

Az ütemezett beavatkozásokat az Ön szakmai csapata pontosan, precízen menedzselte az elmúlt hónapokban.

Doktor úr!

Köszönöm a magas színvonalú szakmai munkát, kiváló megoldás megoldás született a fogpótlásomra, nagyon jól érzem magam.

Kívánok Önöknek sok sikert a jövőbeni munkájuk kapcsán!

Tisztelettel:

Nemesi Pál

vissza a kérdésekhez

Bárcsak előbb tettem volna!

Szeretném Önökkel megosztani a Dentha Fogászaton szerzett tapasztalataimat. Nem szeretek fogorvoshoz járni, ha rágondolok, máris működik a „zabszem-szindróma”.

Az első találkozáskor kellemesen csalódtam, kulturált és megnyugtató környezetben, figyelmes ellátásban részesültem. A kezelések modern eszközökkel és technológia alkalmazásával történtek, amelyek során Dr. Benedek Gábor és kollégája, valamint asszisztenseik mindent megtettek annak érdekében, hogy minél komfortosabban érezzem magam. Az implantátum beépítésére a szervezetem jól reagált, a gyógyulási szakasz probléma- és fájdalommentes volt.

A kezeléseknek köszönhetően újra rendesen rágok és bele tudok harapni a pirosan „mosolygó” almába.

Én nehezen szántam rá magam a fogpótlásra. Bárcsak előbb tettem volna! Mindenkinek ajánlom, mert pozitívan hat a mindennapi életünkre.

H. Teréz

vissza a kérdésekhez

Profi, nagyon felkészült, világszínvonalú rendelő

Hetven évesen váratlanul nagy és komoly beavatkozásra kényszerültem. Sajnos gyermekkorom óta fogtam a fogászati székek támláját. Profi, nagyon felkészült, világszínvonalú rendelőbe kerültem. Kedves, türelmes, figyelmes gárda fogadott.

Közel fél évbe telt, mire 5 implantátum beültetése és egyéb komoly beavatkozás után ismét széles mosollyal élhetek. A kezeléseket fájdalommentesen végezték, de azért kellett ehhez önuralom és az együttműködésem is.

Az új pótlást gyorsan megszoktam. Nagyon vigyázok rá, és meg szoktam mutatni a barátaimnak. A doktor urat és a rendelő teljes csapatát igaz szívvel ajánlom minden sorstársamnak.

Mózes Fabiola

vissza a kérdésekhez

Örülök, hogy Önöket megtaláltam, a távolság ellenére

Kedves Doktor úr, Kedves Team!

Maximálisan meg vagyunk elégedve az Önök által levezetett fájdalommentes implantáció kapcsán. Magas szintű szaktudomány, precíz munka, teljes körű tájékoztatás, empátia, tisztelet az ügyféllel szemben, kedvesség, csak néhány azon jelzők közül, a melyeket szeretnék kiemelni a Dentha Fogászatot illetően.

A személyzet nagyon kedves, a hozzáállás a beteg egyéni személyiségéből fakadó sajátos megnyilvánulásához megértést és segítőkészséget sugároz.

Megnyugtató a határtalan türelem, amivel a kezelés során érthetően elmagyarázzák a következő lépést. Minden félelem feloszlik amikor a precíz, kompetens hozzáállást tapasztaljuk. Mindez pedig egy meleg, emberi magatartás kíséretében.

Nem gondoltam volna, hogy ilyen szivesen visszatérünk. Gratulálok tiszta szívemből, és örülök, hogy Önöket megtaláltam, a távolság ellenére. Tovább fogom ajánlani a Dentha Fogászatot.

Tisztelettel,
Rákossy Anemarie

vissza a kérdésekhez

Fájdalommentes lézeres implantáció

Kedves Doktor úr!

Köszönöm a fájdalommentes műtétet, a magas szintű, sőt kiemelkedően világklasszis lézergépek, mikroszkóp, szaktudás teljes körű bevetését életem első implantátumánál, ahol nem vettem észre, hogy a professzor úr már eltávolította a fogamat. 🙂

Remekül vagyok. Még egyszer köszönöm.

Jelentem, a szokásos arcduzzadás sem következett be.

Tegnap Dr. Bella Andrea sikeresen eltávolította a varratokat és egészséges, rózsaszínű az ínyem.

Önnek köszönöm a műtét közbeni megnyugtató szavait.

Üdvözlöm:

M. K.

vissza a kérdésekhez
Biolase-Waterlase-iPlus

Kellemes környezet, rendkívül figyelmes törődés

2017 márciusa óta ide járok, mindennel elégedett vagyok, az implantátum jól funkcionál. Gyönyörű patyolat tiszta a rendelő, mindenki nagyon kedves. Köszönöm Benedek Doktor úrnak, Halász doktor úrnak és a Dentha Fogászat minden asszisztensének az új fogamat. 75 éves vagyok. 20 év garanciát kértem. Köszönettel:
Bába Antalné

Kellemes környezetben, pontos, megbízható és rendkívül figyelmes törődésben lehetett részem. Ilyen körülmények között még a fájdalommentes kezelés és az előremutató útbaigazítás is nagyszerű és kellemes volt számomra.
Dr. Pető Zoltán

A Dentha Fogászat tevékenységével a legmaximálisabban elégedett vagyok. A pácienssel való bánásmód, segítőkészség, egyáltalán az egész hozzáállás teljesen betegcentrikus volt. A szakmai ellátásról is a legjobbakat tudom mondani. 
Kádi Antal

Kifogástalan, precíz munka, minden tekintetben, megelégedésemre szolgáló ellátás. Perfect job! Nagyon szépen köszönöm a rugalmasságot, ami szintén kiemelendő.
K. M.

vissza a kérdésekhez

Teljeskörű tájékoztatás után pontos, precíz munka

Tisztelt Dentha Fogászat! Ezúton is szeretném megköszönni Dr. Masa Roland kimagasló szakértelemmel és empátiával végzett munkáját! Köszönöm a Dentha Fogászat kiemelkedően magas színvonalú ellátását! Üdvözlettel:
Dr. Kovácsné Gémes Erika

A doktor úrhoz 25 éve járok a Dentha Fogászatra. A munkájával elégedett vagyok, hiszen az elvégzett kezelések tartósak, időtállóak és minőségiek. Most már az egész család, gyerekek és – remélem – az unokák is ide fognak járni. 
Sz. B. K. 

Teljesen elégedett vagyok a fogászati szolgáltatásokkal. Kellemes hely a rendelő. A beavatkozások gyorsak, precízek. A különböző lépések előtt jelzik, hogy éppen mi következik (szúrás, fúrás, levegő stb.). A személyzet nagyon kedves.
R. I.

Teljeskörű tájékoztatás után pontos, precíz munka. Mindenki nagyon precízen és kedvesen végezte a munkáját. Csak ajánlani tudom őket. 
Nyeste Zsolt

Kitűnő és profi munkájukat szívből köszönöm, Dentha!
Nedwirth Csilla

vissza a kérdésekhez

Bár mindenhol ilyenek lennének!

Nagyon kedves mindenki, először is ez jut az eszembe, bár mindenhol ilyenek lennének az emberekkel! Mindenki tudja a munkáját, és úgy látom, örömmel végzik! További sok sikert kívánok mindenkinek a szakmájához!
A. G.

Kulturált környezet, maximális odafigyelés és kedvesség a Dentha Fogászat asszisztensei részéről. Korrekt, bizalomébresztő és precíz orvosi ellátás. Soha korábban hasonlóban nem volt részem. Köszönöm!
Pálinkó Gábor

Hetvenéves vagyok, és örömmel tapasztaltam a kezelés alatt, hogy mennyit fejlődött a fogászat. Az ellátás precíz, pontos és előzékeny. Arra törekednek, hogy minél kevesebb fájdalommal varázsolják át a fogsorunkat. Köszönet érte. 
Zs. Gy.

vissza a kérdésekhez

Az unokámat is ide fogom hozni

Maximálisan elégedett vagyok a rendelő kollektívájának munkájával. A szakmai és emberi hozzáállásért, a magas színvonalú, egyénre szabott kezelésért nagy tisztelettel köszönetet mondok Benedek doktor úrnak és csapatának.  Csak azt sajnálom, hogy korábban nem tudtam a rendelő létezéséről. Az unokámat is ide fogom hozni. 
V. E.

Az elvégzett fogászati munkával elégedett vagyok. A jövőben is ezt a rendelőt választom. 
G. I.

Színvonalas rendelő, minden tekintetben elégedett vagyok. 
C. M.

A szolgáltatás tökéletes. A kezelés minden lépését előre megmagyarázta az orvos. Az időpontokat a lehető leggondosabban betartják. Az asszisztensek és a személyzet nagyon kedves.
Sz. I.

vissza a kérdésekhez

Karácsonyi üdvözlet

Egyik kedves páciensünktől kaptuk, aki hosszú évek óta rendelőnket választja:

képeslap

vissza a kérdésekhez

Úgy állnak a pácienshez, mint ember az emberhez

Tisztelt Dentha!

Tegnap estefelé voltam Önöknél egy soron kívüli vizsgálaton és foghúzáson. Azért írok Önöknek, mert szeretném megköszönni a kedvességüket és a türelmüket, és persze azt is, hogy végre megszabadítottak egy négy éve kínzó problémától.

Eddig féltem a fogorvosoktól, de ez mára elmúlt a fogfájdalommal együtt. Önöknél tényleg profi orvosok dolgoznak, akik úgy állnak a beteghez, mint ember az emberhez. Ez külön tiszteletet érdemel.

Egy dolog biztos, ha bármi bajom lesz, csak és kizárólag Önökhöz fogok fordulni, és a barátaimnak is ajánlani fogom Önöket. Még egyszer köszönöm szépen, hogy segítettek, most már jól vagyok.

További szép napot:

Balog Ádám

vissza a kérdésekhez

Utazás a fél világon át

Kedves Mindenki!

A fél világon át kell utaznom, hogy ilyen kitűnő fogászati ellátást kaphassak, de szívesen teszem!

Nagyon szépen köszönöm a fogműtétet. 

Üdvözlettel:

K. Dénes

"

vissza a kérdésekhez
Önök írták fogászatunkról

Szakszerű és színvonalas kezelés – teljes nyugalom

Nagyon elégedett vagyok a fogászati implantációm során tapasztaltakkal. Bár Budapesten élek, de örülök hogy Szegeden a Dentha Fogászatot választottam egy ilyen nagy beavatkozás elvégzésére.

Barátságos, kulturált, kellemes, tiszta környezetben, kényelmes bútorok között, kiemelkedően színvonalas rendelőben, családias hangulatban vártam a kezeléseket, amely oldotta bennem a feszültséget, a várakozás nehézségeit.

Először is Dr. Benedek Gábor doktor úr kiváló szakértelmének, kedvességének köszönhetően nem éreztem semmilyen fájdalmat az egész kezelés alatt. Folyamatosan tudtam követni, hogy “mi történik a számban”. Doktor úr lelkiismeretes, profi orvos, nem ad ki olyan munkát a kezéből, amely nem tökéletes. Mindez olyan megnyugtatólag hatott rám, hogy teljes nyugalommal vártam a következő hetek, hónapok történéseit. A modern technikai eszközök, a sterilitás, higiénia, az egyszer használatos eszközök alkalmazása megelégedettséggel töltött el.

Az asszisztensek kedvesek, segítőkészek, türelmesek éppen úgy, mint a recepción dolgozó hölgyek, hiszen csak velük együtt végezhető ilyen kiváló munka.

Mindenkinek jó szívvel ajánlom a Dentha Fogászatot Szegeden, ahol szakszerű, színvonalas kezelésben lehet részünk.

Molnár Katalin

vissza a kérdésekhez

We used a plane, train and automobile to be treated by you

Dear Dr. Benedek and staff,

We arrived safely home, slightly more than a month ago.

We wish to thank you very much for the procedures performed for my wife and I on this occasion, as well as over the past few years. You have truly precise and professional hands, visibly surrounded by the latest and most modern dental technology available.

We would like to also thank your staff, for the excellent and professional treatment we received. Always having to travel a long distance, your office is extremely accommodating with our tight schedule.

If my memory is correct, we have been coming to your dental office since 2009, without any fear or apprehension. You were successful in eliminating any pain, discomfort and psychological factors, that I personally had, associated with dental treatments and procedures, over the past 40 years.

My family and I hope we can continue this relationship for years to come.

Respectfully,

E. Varga, R. Vilan and family
Florida

vissza a kérdésekhez

Teljes fogsor alul-felül egy hét alatt

Idősebb korunkra a legszerencsésebbek kivételével már több fogorvosi beavatkozáson átestünk, esetleg két-három fogorvos és fogtechnikus is dolgozott a fogainkon. Az eredmény szemmel látható, különböző fogszínek és formák alakjában. Azután elérkezik az idő, amikor már nem segít a javítgatás, minden hidat és koronát le kell bontani, esetleg implantátumokat kell készíttetni. Ilyenkor általában utánanéz az ember, hogy hol, mennyiért, miből és kivel érdemes dolgoztatni. Ha az ár dönt, és az olcsót választjuk, minden esélyünk megvan arra, hogy a végén elégedetlenek legyünk. Mivel leszünk elégedetlenek? A nem valósághű színnel, ami nem illik személyiségünkhöz, a nem megfelelő fogformával, ami nem illik fejformánkhoz, a nem megfelelően kezelt fogakkal, amelyekre a hidak és koronák kerülnek.

Aztán mehetünk vissza reklamálni, ami nem a legszerencsésebb dolog ott, ahol ki vagyunk szolgáltatva a fogorvosi székben. Szerencsémre felnőtt gyermekeim már régóta a Dentha fogászatra járnak, így ott kértek időpontot fogaim átvizsgálására. Indulásként helyben készült egy panorámaröntgen-felvétel. Néhány gyökértömés szükségessége mellett kiderült, hogy a fogak kopása miatt az állkapcsom sincsen már a megfelelő helyen. Kaptam egy újabb időpontot a protetikushoz. Mikor felkerestem, meglepetésemre egy számítógép elé ültünk le. Képeket mutatott koponyákról, állkapcsokról, fogazatokról, és olyan összefüggésekre hívta fel figyelmemet, amelyekről korábban soha nem hallottam. A tájékoztatás alapján vállaltam az állkapocs előre húzatásával járó költséget.

Lenyomat készült a fogaimról, majd kaptam egy sínt, amelyet két hétig a fogaimon kellett hordani. A két hét elteltével leszedték a régi hidakat és koronákat, majd a doktor úr valamennyi fogamat lecsiszolta. Végül, hogy ne legyenek érzékenyek a csiszolt fogak, ideiglenes fogsort készítettek a rendelőben, amely egységes színe miatt úgy hatott, mintha készen is lennének az új fogaim. A sínt továbbra is tudtam használni az ideiglenes fogaknál. Sajnos volt két gyanús állapotú fogam, amit végül ki kellett húzni. Mivel ezeket elveszítettem, implantátumot építettek be. A gyógyulási folyamat jelentősen késleltette a végleges fogpótlások elkészítését. Az eredetileg tervezett két hét helyett hat hétig hordtam a sínt és az ideiglenes fogsort.

Azután felhívott a protetikus, hogy elkészült a végleges kerámia fogsorom, és megnézhetem. Amikor megláttam, elállt a szavam a meglepetéstől. Másnap a rendelőben ideiglenesen felragasztották, és hazamentem megmutatni. A látvány mindenkit lenyűgözött: csak annyi mondtak, hogy nem igazság, hogy nekem lettek a legszebb fogaim. Már csak meg kellett tanulnom használni, valamint véglegesen felragasztatni. Van, aki azt mondta, hogy pár óra alatt megszokta az új fogait, ez nálam több hét volt, gondolom az eredeti állapotra visszahúzatott állkapocs miatt.

Ennek az  arc változtatásán túl egyéb előnye is van, ugyanis az állkapocsízületi beágyazódásnál nem nyomja a hallójáratot, nincs szédülés, fülcsengés, halláskárosodás. A legjelentősebb változás, amit az új fogsornak köszönhetek, az a táplálkozáshoz szükséges harapáson és rágáson túlmenően a jó közérzet, a teli szájjal való nevetés, ami tíz évet fiatalított rajtam: szívesebben megyek emberek közé, és az sem zavar, ha belelátnak a számba, mert tudom, hogy amit látnak, az én koromban egy irigylésre méltó fogsor. Természetesen nem adták ingyen, az egész beavatkozás érzéstelenítés alatt történt, ami a fájdalmat kiiktatja, de a kellemetlenséget nem lehet kiiktatni. A többórás „piszkos munkát“  persze akkor is el kell viselni, ha egy gyenge minőségű fogművet készíttetünk, igaz, hogy akkor két-háromszáz ezer forintot megtakaríthatunk.

Bár a megtakarítás csak időleges, mert  a használat során felmerülő gondok miatt hamarosan ismét a fogorvosi székben találjuk magunkat. Köszönöm Dr. Benedek Gábor szájsebész fogszakorvosnak és Csatári Tamás protetikusnak, valamint a fogak elkészítésben közreműködő keramikusnak, hogy kiváló munkájukkal egy általam már rég elfeledett változatát adták vissza a nevetésnek.

Szöllősy István

vissza a véleményekhez
Dentha Fogászat páciense

Szájsebésztől szájsebésznek: az olasz kolléga is tőlünk kapta fogait

Miután személyesen megismerkedtem Dr. Benedek Gábor kollégámmal, láttam különböző beavatkozások, műtétek közben is.

Ezekben a helyzetekben megbizonyosodtam róla, hogy kiváló szájsebész, aki a fogászat minden területén a legújabb technikákat alkalmazza.

Azokra az implantátumokra és fogpótlásokra, amelyeket ő készít, nemcsak a minőség, hanem a szépség is jellemző.

Többször is jártam a szegedi Dentha Fogászaton,  ahol személyesen győződhettem meg a korszerű eszközparkról, amely nélkülözhetetlen a minőségi munka elvégzéséhez.

A rendelő tágas, a tulajdonos, családja és a csapat segítőkész: több nyelven beszélnek, és a rendelőhöz közeli szálláshelyeket ajánlottak, hogy ott-tartózkodásom még kényelmesebb legyen.

Rendkívüli hálával tartozom Dr. Benedek Gábor kollégámnak, akinek a kezei közül került ki az a munka is, amelyet a mai napig hordok.

Dr. Carlo Alberto Palmieri szájsebész, Olaszország

vissza a véleményekhez

Csak itt tudtak segíteni

Kedves Doktor Úr!

Ezúton szeretném köszönetemet kifejezni Benedek Gábor doktor úrnak és munkatársainak lelkiismeretes és odaadó munkájukért. Az elmúlt közel egy évben rendszeres látogatója voltam rendelőjüknek és bátran állíthatom, hogy az eltelt idő alatt egyre erősödött bennem az a jóleső érzés, hogy ebben a rendelőben prioritást élvez a beteg. Ezt az érzést alátámasztotta a váró kellemes környezete, a korszerű, modern eszközökkel felszerelt rendelő, és a jól képzett szakemberekből álló csapatmunka.

Pozitívnak értékelem a rendelő munkatársainak igyekezetét abban is, hogy rugalmasan alkalmazkodtak az időbeosztásomhoz, mivel számomra az is fontos volt, hogy össze tudjam egyeztetni a kezelések időpontját a munkámmal. Dicséretre méltó, hogy bármely napszakban érkeztem a kezelésre, mindig ugyanolyan kedves fogadtatásban volt részem a rendelő munkatársainak részéről.

Az átlagosnál alacsonyabb fájdalomküszöböm miatt a kezelésekre mindig félelemtől reszketve mentem, de a személyzet segítőkészsége, kedvessége, és a Doktor Úr türelme, megértése és mindig jóleső biztató szavai nagy segítségemre voltak abban, hogy megpróbáljam legyőzni a félelmemet, és hogy el tudjam viselni a kellemetlen perceket.

Köszönöm Önnek a figyelmességét, hogy a kezelések teljes ideje alatt igyekezett minimálisra csökkenteni a fájdalmaimat! Megnyugtató volt számomra, hogy a beavatkozásokkal kapcsolatban felmerült kérdéseimmel bizalommal fordulhattam Önhöz, és a kérdésekre válaszul mindig korrekt tájékoztatást kaptam.

Tisztelettel és hálával köszönöm Önnek a magas szintű szaktudását, nagylelkű segítségét, amelynek köszönhetően a végeredmény felülmúlta a várakozásaimat, és hosszú idő után újra boldogan, tiszta szívből mosolyoghatok. Köszönöm továbbá kedves ismerőseimnek, hogy segítettek abban, hogy a legjobb kezekbe kerüljek, hiszen egy kiváló szakembert és egy nemes lelkű, nagyszerű embert volt szerencsém megismerni Önben.

Nem győzve köszönetet mondani a Doktor Úrnak mindenért, amit értem tett, az alábbi gondolattal szeretnék további munkájához sok sikert kívánni! „Az együttérzés legjobb fajtája az, ami cselekvésre serkenti az embert, és segít a gondok megoldásában.” Virginia C. Andrews

K. Tóth Mária

vissza a véleményekhez

Idősen is megéri

Kedves Benedek Doktor Úr!

Szeretném megköszönni lelkiismeretes orvosi munkáját, korrektségét, precizitását.

Köszönöm rendkívüli türelmét, amit tanúsított irányomban, hiszen nagyon koros páciense vagyok, aki retteg még a fogorvosi széktől is, többek között az allergiám miatt.

Köszönöm a varázslatot, hogy „új” fogaim csillognak-villognak, és szuper módon funkcionálnak. Jó egészséget kívánok Önnek, családjának és asszisztenseinek.

Köszönettel:

Dudás Erika

vissza a véleményekhez

Szakértelem + kedvesség = gyógyulás

Kedves Doktor Úr!

Köszönetemet fejezem ki a munkájáért, a kedvességéért és mindenért, ami persze az összes munkatársára is vonatkozik.

Önön keresztül szeretnék minden jót kívánni, hogy még sok ember hagyja el mosolyogva ezt a helyet, ahol ilyen kedves dolgozók vannak.

Külön köszönet Dr. Benedek Gábornak és Szilviának, akiknek a javulásomat köszönhetem.

Még egyszer mindent köszönök!

B. É.

vissza a véleményekhez

Felülmúlta várakozásaimat

Implantátumot kaptam a Dentha Fogászat Szeged rendelőjében.

Köszönöm az egész csapat pontos és lelkiismeretes munkáját! Ebben a barátságos, gyönyörű és korszerűen felszerelt rendelőben jó tanácsokkal láttak el, és a kitűnő kezelésben részesültem.

Minden előzetesen leegyeztetett időpontot tökéletesen betartottak, ami nagyon fontos, ha a beavatkozás elvégzésére meghatározott idő áll rendelkezésünkre.

Úgy gondolom, a Dentha Fogászat Szeged árai kifejezetten versenyképesek a többi európai országéhoz képest, és emellett nagyon kedvesen fogadtak. A Dentha Fogászat munkája messze felülmúlta előzetes várakozásaimat.

David Vincent, Valbonne (Franciaország)

vissza a kérdésekhez
Bejelentkezés


Röntgen csatolása

x