Caret

Digitális arcívrögzítés a Denthánál

2022. 03. 04. - fejlesztés , fogpótlás

A Dentha Ultramodern Fogászat és Implantológián újabb fejlesztést valósítunk meg! Célunk, hogy Önöknek a jelenleginél is komfortosabb, kényelmesebb és pontosabb koronákat, hidakat és fogpótlásokat tudjunk készíteni.

Zebris for Ceramill digitális arcívrögzítő eszközünkkel rögzítjük a páciensek állkapcsának mozgását és a harapási pozíciókat, majd a digitális lenyomattal együtt továbbítjuk a fogtechnika részére, ahol az információkat integrálják a fogpótlástervező szoftverbe. A fogtechnikus ezeket az információkat figyelembe véve készíti el a koronákat, különösen ügyelve a rágófelszín kialakítására.

A Zebris használata nélkül csak egy statikus állapotot rögzít a lenyomat, nem modellezi a valódi rágómozgást. Előfordul, hogy gyönyörű a pótlás, tökéletesen illeszkedik, behelyezéskor a páciens kényelmesnek érzi. Azonban a mindennapi használat során mégis diszkomfort érzése lesz, esetleg fájdalmasnak érzi az új koronát.

Mennyiben nyújt többet Önnek a digitális arcívrögzítő eszköz? Az állkapocs mozgásainak a rögzítése fájdalommentes, és mindössze 5-10 percet vesz igénybe. Az új fogpótlások rágófelszínét az állkapocsízületi mozgásokat figyelembe véve alakítja ki a fogtechnikus a fogorvos által küldött műszeres bemérések és beállítások alapján. Az elkészült pótlás ezért tökéletesen illeszkedik, és a rágás extra kényelmes.

A Zebris for Ceramill készülékünkkel teljesen egyedi harapást és egyéni állkapocsmozgásokat tudunk rögzíteni, amivel a fogpótlása a lehető legtökéletesebb lesz!

A képek forrása: www.amanngirrbach.us

Bejelentkezés


Röntgen csatolása

Digitális arcívrögzítés a Denthánál
Digitális arcívrögzítés a Denthánál
Bejelentkezés


Röntgen csatolása