Fogászati ügyelet

A Dentha fogászati ügyeletet tart az év 365 napján, hogy hirtelen jelentkező fogfájására mihamarabb gyógyírt találjon.

Ha sürgős, fogorvosi ügyeleti ellátásra, időpont nélkül érkezik, kérjük, hogy zárás előtt legkésőbb fél órával szíveskedjen rendelőnkbe érkezni! Hétköznap 20:30 után, hétvégén és ünnepnapokon pedig 18:30 után nem áll módunkban új beteget fogadni. Előre is köszönjük!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az ügyeleti idő alatt ebédszünetet tarthatunk, ezért a biztonság kedvéért érkezése előtt telefonáljon rendelőnkbe a +36/30/206-9532-es telefonszámon.

Hétvégére sajnos nem tudunk időpontot adni, hiszen kiszámíthatatlan, hányan érkeznek sürgősségi ellátásra. 

 

Fontos tudnivalók a fogászati ügyeletről (sürgősségi ellátás)

A sürgősségi panaszok hátterében legtöbbször több hete fennálló panaszok állnak. A saját egészségük megőrzése érdekében javasoljuk, hogy fogaik kezelését ne hagyják az utolsó pillanatra. Kiesett tömések pótlását sürgősségi ellátásban nem tudjuk ellátni, ez esetben javasoljuk, hogy kérjenek időpontot ügyfélszolgálatunktól. 

Rendelőnk elsősorban időpont-egyeztetés alapján működik, tehát az időpontokra előre jegyzünk fel pácienseket. Mivel a sürgősségi esetek száma változó, kizárólag a sürgősségi esetek ellátásával nem foglalkozik orvos. A sürgősségi kezelésre, időpont nélkül érkezőknél előfordulhat, hogy hosszasabban is várakozniuk kell. Ha ügyfélszolgálatunk mégis javasol időpontot ügyeleti ellátásra, a fentiek miatt az csupán tájékoztató jellegű.

A sürgősségi ellátás sosem jelent teljes, komplett kezelést, célja az akut panaszok csökkentése, enyhítése. Egy későbbi időpontban folytatjuk ill. fejezzük be a megkezdett ellátást.

Kérjük, hogy lakcím- és TAJ-kártyáját (külföldiek esetén egyéb személyi dokumentumokat) feltétlenül hozza magával! Noha magánrendelő vagyunk, gyógyszer felírásához ezek az adatok elengedhetetlenek.

 

A Dentha Fogászat ügyeleti ellátása privát, amelyért minden esetben fizetni kell.

A sürgősségi ügyeleti ellátás díjszabása:

 • Panorámaröntgen: 6500 Ft
 • Receptírás kezelés nélkül: 1000 Ft / recept
 • Receptírás kezeléshez kapcsolódóan: ingyenes

 

Ingyenes ügyeleti ellátás az alábbi esetekben és helyeken érhető el:

 1. Szeged és kistérségi lakosok számára:
  Fogorvosi ügyelet: munkanapokon nincs, szombaton és vasárnap 7-12 óráig, SZTE Fogklinika, Tisza L. krt. 64. Tel.: 62/545-283
  Szájsebészeti sürgősségi és vérző esetek ellátása: Arc- és Állcsontsebészeti Klinika, Kálvária sgt. 57. Tel.: 62/341-170
 2. Hódmezővásárhely és kistérségi lakosok részére ingyenes fogorvosi ügyeleti ellátás nincs!
  Szájsebészeti sürgősségi és vérző esetek ügyeleti ellátása: Arc- és Állcsontsebészeti Klinika, Kálvária sgt. 57. Tel.: 62/341-170

Együttműködését előre is köszönjük!

Cím   Telefon   Nyitva tartás
6721 Szeged
Osztrovszky u. 12.
  +36/30/2069-532
+36/62/317-818
  Hétköznap: 08:00-21:00
Hétvégén és ünnepnapokon:
09:00-13:00 és 14:30-19:00
Megközelítés

Az Osztrovszky utca Szeged Belvárosában, a József Attila sugárút, a Csongrádi sugárút, a Tisza Lajos körút és a Brüsszeli körút közötti részen található.

Parkolás

Az autóval érkezők figyelmét felhívjuk, hogy az Osztrovszky utcában és a környékbeli utcákban sárga zónában parkolhatnak hétköznap 8:00-18:00 óráig.

 

Fogászati ügyelet
 

fogaszati-ugyeletAkinek valaha is fájt már a foga, tudja, hogy bármikor rátörhet az emberre: munka közben, nyaraláskor, hétvégén, ünnepekkor, nappal és éjszaka. Ugyanígy egy félreharapáskor kieshet a tömése, letörhet a foga, elmozdulhat állandó vagy ideiglenes fogpótlása.

Azt ajánljuk, ne halogassa akut panaszát! Fogászati ügyeletünkön 1996 óta nyújtunk szakszerű ellátást Szegeden 0-99 éves korig a fogászat bármely területén. Ha sürgős ellátásra van szüksége, hívja a belvárosi Dentha Fogászat ügyeletes szegedi mobilját a +36/30/2069-532-es telefonszámon vagy keressen fel személyesen minket!


 
 
 
 
 

vissza az oldal tetejéhez
Megközelítés

Az Osztrovszky utca Szeged Belvárosában, a József Attila sugárút, a Csongrádi sugárút, a Tisza Lajos körút és a Brüsszeli körút közötti részen található.

Parkolás

Az autóval érkezők figyelmét felhívjuk, hogy az Osztrovszky utcában és a környékbeli utcákban sárga zónában parkolhatnak hétköznap 8:00-18:00 óráig.